Min krånglande bil

I den bästa av världar hade jag helst haft en spillrans ny bil. Tyvärr har jag inte råd, så jag får hålla tillgodo med en bättre begagnad. Men det är inte riktigt sant att den skulle vara särskilt bra, för under några månader har den krånglat en hel del vilket förstås har varit irriterande. Men då är det i alla fall så bra för alla som har en bil som krånglar och dessutom bor här i Kristinehamn, att det finns en bilverkstad i Kristinehamn som är en riktigt bra och pålitlig verkstad. Dessutom är det lite billigare att lämna bilen dit än vad det är på de där större verkstäderna. Som ni då säkert redan har klurat ut, så är det alltså till denna bilverkstad i Kristinehamn som jag har lämnat in bilen till, och bilmekanikern höll med om att det hade varit en hel del med bilen som inträffat under kort tid, men han tyckte ändå att bilen var så pass bra i alla fall att det var lönt att laga den. Nu ska jag iväg till en god vän som bor ett par mil bort och fira jul, och det är klart att jag hoppas att bilen kommer att rulla utan några problem, men det verkar i alla fall inte som att det skulle vara något mer fel, i alla fall inte som bilmekanikern hos Aldrins Bilservice kunde upptäcka. Aldrins Bilservice är en gammal anrik bilverkstad i Kristinehamn som jag minns när jag var en lite grabb för 30 år sedan, då var det mina föräldrar som lämnade sin bil dit så det känns som om det här företaget alltid har existerat, i alla fall så länge jag har levt.