Ett HVB-hem i Uppsala som heter Göransgården

Att finna ett HVB-hem är säkerligen inte så svårt men att finna en riktigt bra HVB-hem kanske inte är det lättaste? Detta är i alla fall vad jag har hört. Normalt sett behöver man inte ett HVB-hem, men sånt kan hända. Göransgården heter en av de allra bästa HVB-hem i Uppsala jag kan tänka mig. Nåväl, det finns säkert andra också som gör ett riktigt bra jobb, men nu råkar det ju vara Göransgården som just jag har varit på, och efter allt de gjort för mig när det gäller att få mig på fötter igen är jag så oerhört tacksam för all hjälp. Det här är ett HVB-hem i Uppsala som jag därför tänkte mig att jag skulle berätta för er om här i bloggen. Det här är ett ämne som sagt, som sällan diskuteras, men rätt som det är, kanske när du minst anar det, så kan det vara du som är i behov av ett HVB-hem. Då tänker jag att Göransgården kanske kan ställa upp och hjälpa dig också! Nu finns det så oerhört många inriktningar på olika behandlingshem och HVB-hem. Det finns ingen möjlighet för mig att ta upp alla olika ställen man kan åka till, jag har ju bara varit på Göransgården, men så mycket kan jag i alla fall säga att det är ett helt seriöst HVB-hem i Uppsala, med vars hjälp många människor fått en nystart i livet. Jag träffar många personer i en förening för social och mental hälsa, som också varit på olika HVB-hem. Många av dem har inte alls fått särskilt god hjälp. Till och med rena skräckexempeln har jag hört. Göransgården är i alla fall helt seriösa, med välutbildad personal som hela tiden jobbar för klientens bästa.